Black Garlic musta valkosipuli kynnet 35g

8,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Musta valkosipuli Black garlic  valmistetaan ainoastaa Polesanon DOP valkosipuleista. Yksittäiset kynnet erotellaan prosessin jälkeen.  Hieno arominen Black Garlic – musta valkosipulin tuotantoprosessi on kypsymisprosessi kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Tämä prosessi kestää noin 30-40 päivää lämpötila-alueella 55 ° C – 75 ° C. Prosessi on täysin luonnollinen, tuotteeseen ei lisätä väri- tai säilöntäaineita. Prosessi karamellisoi valkosipulin sokerin ja tämän ansiosta valkosipulin kynnet muuttuvat mustiksi. Musta valkosipuli ei ole enää kitkerä tai karvas vaan pehmeän kirpeä ja makea. Makua on kuvailtu näin: lakritsaa, kahvia,blsamicoa ja hedelmää.
Rakenne on pehmeä.

Sisältää: valkosipulin kynsiä. Valmistettu Italiassa