Black Garlic musta valkosipuli kokonainen 68g

11,50 

Varasto loppu

Kuvaus

Black garlic musta valkosipuli valmistetaan ainoastaa Polesanon DOP valkosipuleista. Hieno arominen Black Garlic – musta valkosipulin tuotantoprosessi on kypsymisprosessi  kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Tämä prosessi kestää noin 30-40 päivää lämpötila-alueella 55 ° C – 75 ° C. Prosessi on täysin luonnollinen, tuotteeseen ei lisätä väri- tai säilöntäaineita. Prosessi karamellisoi valkosipulin sokerin ja tämän ansiosta valkosipulin kynnet muuttuvat mustiksi. Musta valkosipuli ei ole enää kitkerä tai karvas vaan pehmeän kirpeä ja makea. Makua on kuvailtu näin: lakritsaa, kahvia,blsamicoa ja hedelmää.
Rakenne on pehmeä.

Isältää: kokonaisia valkosipuleita. Valmistettu Italiassa.